Majlis Santapan Malam dan Pengurnian Anugerah Kecemerlangan Sultan Haji Ahmad Shah (AKSHAH) akan diadakan sebagaimana berikut :

Tarikh : 22 Oktober 2011 (Sabtu)
Masa : 8.30 malam
Tempat : Sultan Ahmad Shah International Convention Centre, The Zenith Hotel, Kuantan

Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Pahang, Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah Ibni Al-Marhum Sultan Abu Bakar Ri’ayatuddin Al-Mu’adzam Shah, berkenan mencemar duli telah bersetuju untuk menjadi Penaung Diraja dan seterusnya berangkat ke majlis tersebut berdasarkan surat balasan dari DYMM Tuanku bertarikh 2 Ogos 2011 (sila rujuk DISINI).

Majlis ini adalah sebagai acara dwi-tahunan yang mengumpulkan semua bekas pelajar dalam satu majlis makan malam disamping meraikan Hari keputeraan DYMM Sultan Pahang yang ke 81. Ia memberi pengiktirafan kepada pelajar cemerlang Sekolah Menengah Sains Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan (SEMSAS) dan memberikan penghargaan kepada ahli EXSAS yang telah mencapai tahap kecemerlangan tertinggi di dalam bidang masing-masing .

Pendaftaran Online

Harga Tiket

Menjadi Ahli EXSAS

Keahlian EXSAS terbuka kepada bekas pelajar SM Sains Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan (SEMSAS) yang dahulu dikenali sebagai SM Sains Pahang (SMSP). Daftar DISINI.

Akaun Bank EXSAS

Nama : Persatuan Bekas Pelajar Semsas

Bank : Maybank Berhad, Cawangan Kelana Jaya, Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan

No Akaun : 5623 5750 2760

Jumlah Pelawat

Today33
Yesterday324
Total594666
Monday, 18 December 2017 01:43
Powered by CoalaWeb
Go to top