1. Hazrin - 1988. Di hadapan blok A & B. Selesai inspection hari Sabtu dan bersiap nak keluor ke bandor, berbekalkan money order atau buku bank bumiputra...

2. Azhanyzam - 1989 - Sekarang ni tobat koi tak mau pakai sandal Bata kaler pink

3. Khairul Fahmi - Apalah khabar agaknya rambut koi yg lebat & hitam tu skrg ni. Kejadian gambar sekitar tahun 1990-91 cuti sekolah tapi budak2 brassband stay utk acara sukan apa x pasti kuantan jadi tuan rumah..heaven la asrama xde prefect

4. Fatimatulzahra Abdul Ghani - Kawan... bilamana kau nak masuk aspura, pastikan ianya kosong. Kalau tidak, AWAS! Banyak mata yg ‘bersidai’ dan bersedialah jiwa ragamu
#spm1999 #gengskodeng

5. Hairi Hashim - Set Gipang 1993.. Ini Semua Poyo !! Yang penting....Hidup Biar Berjasa !

6. Azlina Yap - Wajah baru ASRAMA pada tahun 2018. Keempat-empat dalam gambar adalah #Semsasian9600 yg kahwin sama batch. Masing-masing mewakili rumah sukan yg berbeza.

7. Khairun Nizam Ahmad - Gembira setelah selesai SRP 1981 di dorm BN II

8. Wan Mohd Hilmi - M.A.T.R.O.N. Bila tak sihat cari matron, bila nak ponteng kelas pun cari matron. Terima kasih matron.

9. Audi Zharif Aizat - 2003 - Tak Sempurna Photo Challenge Asrama SEMSAS Tanpa Seri Makcik Dewan Makan. Mee Goreng Pagi Ahad...

10. Helme Haron - Kosongkan Asrama - Hari Terakhir di SEMSAS 1992

11. Khairulannuar Zit - Aku dan Asrama...1979.

12. Saharzad Mat Abu - Appolo....batch 1989, kalau menang pun mesti sebab baju loudness tew

13. Nik Iskandar Zainal Rahim - Ini adalah kenangan saya dan rakan2 beramah mesra bersama senior yang bukak game SAIDINA.. circa 1998 time ni Hadnizan Hamdan pegang asrama bersama Shah Daly.. harap warden tak panggil kami lg utk dihukum.. benda dh lepas.. lgpun tak tagang duit pun.. rasanya tagang r*k*k.. takpun kena buat khidmat masyarakat kalau kalah..

14. Pa O Lim - 1987 - Baru pulang dari Surau. Masa ni surau lelaki kat atas sekali...betul betul sebelah dorm saya. Dengan ter upload nya gambar saya bersama Datok Khairur Rizal Ramli dan Mr Shahril a.k.a Tynon , harap juri memberi kemenangan mutlak....untuk gambar rare ini...

15. UglyKid Addie - pengganti² langsuir kat atas tangki...96ixers...

16. Rosli Mohammed - Batch '76 vs batch '80 (gambar dlm dorm bersama adik2 angkat batch '80) "mesra sangat2 masa tu" . Ade sape2 yg ingat gambar ni?. Semoga sihat sentiasa....Aamiin

17. Atoy Mc - Dalam Dorm Blok A. Tahun 1980.Minum petang- teh o. Cerek sapu dewan makan punya. Ada dlm gambar Atoy, Lias , Halim Kunju dan sorang lg junior tu.. koi tak ingat nama

18. Hidayah Husain - Kenangan dengan baju asrama. Baju batik kuning. 'Standard la FORM 1 ter'clorox' baju batik.
#97-01 #23yearsandstillcounting

19. Hasiezan Mohd Nooh - Dorm B7 tahun 1991 (F4). Ahli dorm 4 orang je. Dari kiri Arwah Osnizan, Zaharul Azmi, WM Saifultera, koi & Dr. Riduan Mohd Tahar (tumpang sekaki). Time gotong-royong ngecat dorm kot itu yang belemoih tangan tu.

20. Hamdi Azhad - Excited bergambar...maklum la, belum ada smartphone..kongsi2 beli kodak..haha
#spm99 #exsas

21. Raz Mohamad - Sehari sebelum spm 1977.asrama blok A tkt 3.tempat gantong kelambu di gantongnya seluar pendek.koi bertopi.

Akaun Kebajikan EXSAS

Nama : Persatuan Bekas Pelajar SEMSAS
Bank : Affin Bank Wangsa Maju
No Akaun : 105040031824

Akaun Bank EXSAS

Nama : Persatuan Bekas Pelajar Semsas

Bank : Maybank Berhad, Kelana Jaya

No Akaun : 5623 5750 2760

Jumlah Pelawat

Web Traffic: Hari Ini 878 | Total 1328406 | Powered by CoalaWeb
Go to top