Photo Challenge #02 (11 Nov 2020) - Aku Dan Asrama SEMSAS

Juri Jemputan kami iaitu Mohd Fuad Kamal Ariffin (80), Mantan Presiden EXSAS telah memilih 5 penyertaan TERBAIK. Tahniah kepada pemenang TOP 5 dan juga semua yang telah mengambil bahagian. Mohon para pemenang untuk menghubungi Azhar Aziz aka Qisan untuk urusan penghantaran 'Hadiah' di 019 2991600.

Untuk makluman, Photo Challenge #03 akan diteruskan pada hari Rabu, 18 Nov 2020 dengan tajuk yang akan diberitahu kelak.

Senarai penuh penyertaan Photo Challenge #02

Fatimatulzahra Abdul Ghani - Kawan... bilamana kau nak masuk aspura, pastikan ianya kosong. Kalau tidak, AWAS! Banyak mata yg ‘bersidai’ dan bersedialah jiwa ragamu
#spm1999 #gengskodeng

Nik Iskandar Zainal Rahim - Ini adalah kenangan saya dan rakan2 beramah mesra bersama senior yang bukak game SAIDINA.. circa 1998 time ni Hadnizan Hamdan pegang asrama bersama Shah Daly.. harap warden tak panggil kami lg utk dihukum.. benda dh lepas.. lgpun tak tagang duit pun.. rasanya tagang r*k*k.. takpun kena buat khidmat masyarakat kalau kalah..

 

 

Wan Mohd Hilmi - M.A.T.R.O.N. Bila tak sihat cari matron, bila nak ponteng kelas pun cari matron. Terima kasih matron.

Atoy Mc - Dalam Dorm Blok A. Tahun 1980.Minum petang- teh o. Cerek sapu dewan makan punya. Ada dlm gambar Atoy, Lias , Halim Kunju dan sorang lg junior tu.. koi tak ingat nama

 

Azlina Yap - Wajah baru ASRAMA pada tahun 2018. Keempat-empat dalam gambar adalah #Semsasian9600 yg kahwin sama batch. Masing-masing mewakili rumah sukan yg berbeza.Azlina Yap (Cosmos) & Ahmad Fadzadi Zakaria (Soyuz) dan Nurul Ain (Skylab) & Darol Hisam (Apollo)

 

   

Akaun Kebajikan EXSAS

Nama : Persatuan Bekas Pelajar SEMSAS
Bank : Affin Bank Wangsa Maju
No Akaun : 105040031824

Akaun Bank EXSAS

Nama : Persatuan Bekas Pelajar Semsas

Bank : Maybank Berhad, Kelana Jaya

No Akaun : 5623 5750 2760

Jumlah Pelawat

Web Traffic: Hari Ini 820 | Total 1328348 | Powered by CoalaWeb
Go to top