5 Februari 2021 : Pejabat EXSAS telah menerima kunjungan dari Encik Wan Huzainee Wan Hussein, Head Commercial UiTM Private Specialist Centre & Pasukan beliau bersama dengan Puan Alida Ahmad (92) yang merupakan salah seorang warga EXSAS.

Pertemuan ini adalah sebagai salam perkenalan diantara pihak UPSC dan juga EXSAS selain dari membincangkan kemungkinan untuk menjalinkan kerjasama dimana UPSC akan mengemukakan Kertas Cadangan, bagaimana kerjasama ini dapat dijalankan dan apakah faedah yang akan diperolehi oleh kedua-dua belah pihak.

Semoga perbincangan ini akan membuahkan hasil dan memberi kebaikan kepada kita semua.

Nota :

"Group of company UiTM Holdings Sdn. Bhd, UiTM Private Specialist Centre Sdn Bhd (UiTM PSC) is the ‘private wing’ of the Medical Faculty, operating at the Clinical Training Centre (CTC), Sg. Buloh Campus. It has two main components which are private specialist clinic, located at level 2 and private specialist ward, located at level 5. The private wing is capitalize on the available consultant and specialists from the Faculty and some of the support service and facilities available at the CTC."

Sumber : https://www.uitmpsc.com.my 

Akaun Kebajikan EXSAS

Nama : Persatuan Bekas Pelajar SEMSAS
Bank : Affin Bank Wangsa Maju
No Akaun : 105040031824

Akaun Bank EXSAS

Nama : Persatuan Bekas Pelajar Semsas

Bank : Maybank Berhad, Kelana Jaya

No Akaun : 5623 5750 2760

Jumlah Pelawat

Web Traffic: Hari Ini 321 | Total 1414032 | Powered by CoalaWeb
Go to top